goed leren ademen, de buikademhaling leren

Coaching

Adem & Spreken, 10 sessies 1 uur

Zou je meer rust in lijf willen? Veel mensen ademen hoog en gespannen. Een rustige buikademhaling helpt je om te ontspannen, je kan beter contact maken met je gevoel en je uitstraling is rustiger. In deze lessenreeks leer je deze buikademhaling toe te passen in je dagelijks leven en in te zetten tijdens een spannend gesprek, of spreken in het openbaar.

We gaan kijken hoe je omgaat met spanning. Je krijgt huiswerkopdrachten mee. Op het werk en thuis kan je het geleerde direct oefenen en toepassen.

Naast ademhaling werken we aan:

• Ontspannen en loskomen van stress.
• Tijdens het spreken dicht bij jezelf blijven, in contact met je lijf en gevoel en niet alleen maar spreken vanuit ratio.
• Je geloofwaardig te presenteren en mensen te raken met je verhaal.
• Gronding, het vinden van jouw stevige basis.
• Je zeker te voelen bij het presenteren, vergaderen en andere gesprekken.

Hoe

We doen ademhalingsoefeningen, zodat je makkelijker je lage adem kan vinden in spannende situaties. We werken aan gronding vanuit meditatie. We gaan kijken of je de lage adem en een gegronde houding kan toepassen als je spreekt of een presentatie geeft. Het doel is dat je je stevig voelt tijdens een gesprek en dat je jezelf goed kan neerzetten.

Voor wie

Sprekers, managers, advocaten, bestuurders, leidinggevenden, woordvoerders, verkopers en dienstverleners. Het is voor iedereen die wil werken aan het spreken, presenteren, persoonlijke ontwikkeling en meer in contact wil komen met gevoel en lijf.

Mijn achtergrond in het kort

Ik werk al meer dan 25 jaar met adem. Ik heb met zoveel zangleerlingen gewerkt aan hun adem in combinatie met de stem! De laatste jaren pas ik dit ook toe in de spreek coaching. Ik ben gewend te kijken en te luisteren naar stem, houding en adem. Ik heb de opleiding jazz zang gedaan aan het conservatorium.
Ik heb me verdiept in energie, omgaan met gevoel, angsten, bewustwording wat contact met mensen met me doet. Dit heb ik ontwikkeld in de opleiding 'Mens en intuďtie'.
Ik speech om de week bij Toastmasters International en heb opgetreden als zangeres.
Overige opleidingen en ervaringen zijn te lezen op Gevolgde opleidingen en ervaring.

Procedure

Het oriënterend gesprek is telefonisch. Hierbij worden de wensen van de cliënt en wederzijdse verwachtingen besproken. Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste sessie.

Investering

€800,- (btw vrijgesteld)

Locatie

Spreken & Speechen, Beemster 22, 3825 KC, Amersfoort (Vathorst)

Aanmelden

Algemene voorwaarden Privacy Blogs Reviews Inschrijven Nieuwsbrief