workshop presenteren

Incompany

Workshop Spreken met impact

Stel je voor dat je een presentatie geeft en de helft van je publiek grijpt naar z’n mobiel…. Daar moet je toch niet aan denken! Presenteren wordt pas leuk als het voor jou goed voelt en je anderen raakt met je verhaal.

Kies je voor een workshop van Spreken & Speechen, dan kies je voor dynamisch en interactief! Theorie wordt afgewisseld met zelf heel veel doen. Jezelf presenteren aan de hele groep, of aan een subgroep en werken in tweetallen. Je gaat naar huis met heel veel tools hoe je kan spreken met impact, zodat je met veel vertrouwen kan presenteren.

Programma

Effectief je stem gebruiken
Contact maken met je publiek
Spelen met timing, spanning en stiltes
Ademhaling en gronding
De structuur van je verhaal
Contact maken met je gevoel
Vertellen van verhalen (storytelling)

Duurt de workshop een dagdeel, dan komen al deze punten aan bod. Kies je voor een kortere workshop, dan kiezen we het deel dat het meest relevant is voor jouw organisatie.

Voor kleine en grote groepen biedt Spreken & Speechen workshops op maat aan.

Investering voor een dagdeel

€ 1080,- (btw vrijgesteld)

Flyer workshop 'Spreken met impact'

Trainingen

De trainingen uit het trainingsaanbod kunnen ook op uw locatie gegeven worden. Deze trainingen zijn voor groepen van 4 tot 12 personen.

Op maat gemaakte trainingen behoren ook tot de mogelijkheden. Dit kunnen trainingen zijn van 1 tot 4 dagen met eventueel een terugkomdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor trainingen voor uw bedrijf, organisatie of instelling.
Contact

Algemene voorwaarden Privacy Blogs Reviews Inschrijven Nieuwsbrief