workshop presenteren

Incompany

Voor iedereen

We staan er niet altijd bij stil, maar bij de meeste functies wordt er veel gesproken in het openbaar. Dit kan zijn omdat je bijvoorbeeld het woord neemt in een vergadering, of teamoverleg. Maar ook als je je team toespreekt, je geeft een presentatie, of een pitch, of je geeft een speech om werknemers te motiveren. Ook bij een afscheidsborrel wordt er vaak het glas geheven en een woord van dank uitgesproken.

Of je nu al veel spreekt, of het liever aan een ander overlaat: Iedereen kan bijleren op het gebied van spreken! Vaak gaat het om ruimte durven innemen, maar ook om bewust te worden wat je zelf doet, als alle ogen op je gericht zijn. Spreken & Speechen streeft naar helder, geloofwaardig en in contact spreken met elkaar.

Workshops 4 tot 50 deelnemers

Voor kleine EN grote groepen biedt Spreken & Speechen workshops aan. De duur kan 1 uur, 2 uren of een dagdeel zijn. De opzet van een workshop is afhankelijk van de groepsgrootte en welke leerdoelen er zijn. Afhankelijk van de vraag kunnen we: spreken in het openbaar, pitchen, met zelfvertrouwen spreken, een inspirerende speech geven, poneren, werken aan houding, storytelling en spreken met impact en overtuigen. Is de groep niet te groot, dan kunnen we een analyse maken van het stemgebruik van de deelnemers. Wie spreekt er zacht, onzeker en met veel lucht? Wie gebruikt zijn stem effectief? Natuurlijk passen we de workshop aan, op uw bedrijfstak of organisatie. Iedereen gaat actief aan de slag. Ik kom graag naar uw bedrijf of conferentiecentrum!

Welke vorm is geschikt

De groep is klein (4 tot 8 deelnemers): Iedereen komt bij alle oefeningen aan bod, om zelf voor de groep te spreken. Daarnaast zijn er ook opdrachten in tweetallen en met de hele groep.

De groep is middelgroot (9 tot 18 deelnemers): Oefeningen worden aan iedereen gegeven, maar per opdracht zullen er enkele dit voor de groep uitvoeren. We streven er naar dat iedereen een keer voor de hele groep heeft gestaan. Daarnaast zijn er ook opdrachten in tweetallen en met de hele groep.

De groep is groot (19 tot 50 deelnemers): Oefeningen zijn voor de hele groep. Er zullen enkelen zijn die het voor de hele groep uitvoeren. Niet iedereen zal voor de hele groep staan. Er zijn oefeningen die we met de hele groep doen, we werken in tweetallen en er kunnen opdrachten gedaan worden in subgroepjes.

Voor ieder evenement zijn er mogelijkheden. Kies voor één workshop met de hele groep, of bijvoorbeeld 2 of 3 keer dezelfde workshop met wisselende, kleine groepjes. Graag denken wij met u mee.

Investering voor een dagdeel

€ 899,- excl. 21% btw.

Trainingen

De trainingen uit het trainingsaanbod kunnen ook op uw locatie gegeven worden. Deze trainingen zijn voor groepen van 4 tot 8 personen.

Op maat gemaakte trainingen behoren ook tot de mogelijkheden. Dit kunnen trainingen zijn van 1 tot 4 dagen met eventueel een terugkomdag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor trainingen voor uw bedrijf, organisatie of instelling.
Contact

Algemene voorwaarden Privacy Blogs Reviews Inschrijven Nieuwsbrief