presentatieccoach

Trainer

Mijn naam is Mirjam Lammertink (1971). Ik ben presentatiecoach, trainer, zangdocent, zangeres, liedjesmaker en moeder.

De eerste 20 jaar van mijn carrière heb ik gewijd aan stem en adem. Door alle zanglessen die ik één op één gegeven heb, heb ik zoveel geleerd over de mens en zijn stem! Adembeweging is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn lessen. Ik heb de enorme meerwaarde ontdekt van werken met adem en ademsteun.

De stap naar het spreken en speechen heb ik gemaakt door aansporing van een aantal managers en directeuren, die bij mij op zangles waren. Ze zeiden: ‘Wat ik bij jou leer, kan ik zo goed gebruiken voor mijn werk! Daar zou je meer mee moeten doen!’ Ik ben dit gaan doen. Ik begon met stemcoaching, soms in combinatie met zangles. De laatste jaren heb ik me gericht op speechen en persoonlijke ontwikkeling. De ervaring van presenteren had ik al, door de vele optredens die ik gedaan heb als zangeres. Ik ben verschillende trainingen gaan volgen over speechen. Ik heb 4,5 Jaar gespeecht bij Toastmasters International en deelgenomen aan speechwedstrijden.

Ook ben ik de opleiding 'Mens en intuïtie' gaan doen, waar ik heb geleerd over omgaan met angsten, energie, jezelf neerzetten en contact maken met jezelf, waardoor verbinding met anderen beter gaat. Na 4,5 jaar heb ik deze in 2020 afgerond.

Ik heb ontzettend zin om mijn bedrijf Spreken & Speechen verder uit te gaan bouwen.

Gevolgde opleidingen en ervaring


technisch ondersteuning

Ondersteuning en ict
Michel Ehlert (1972) is meer dan 20 jaar werkzaam in het bedrijfsleven. Hij heeft gewerkt bij Centric, Capgemini, Microsoft en NTT. Momenteel werkt Michel opnieuw bij Capgemini. Hij kent het bedrijfsleven door en door en geeft zelf regelmatig presentaties. Hierdoor is hij een perfecte sparringspartner. Daarnaast is Michel gespecialiseerd in ICT.
Algemene voorwaarden Privacy Blogs Reviews Inschrijven Nieuwsbrief