plaatje koffie, duidelijk spreken, spreekcoaching, leren spreken in het openbaar, presentatie coachingCommunicatietrainer, Presentatiecoach, Presentatiecoaching, Communicatiecoach, Spreekcoach en koffie

Presentatiecoaching

Spreekcoaching, 1,5 uur per sessie, op locatie of online mogelijk

Bij deze coaching 1:1 krijg je hulp bij de presentatie van je speech, lezing, congres, lekenpraatje of ander belangrijk gesprek.

We werken aan:

Verstaanbaar spreken
Omgaan met onzekere gevoelens en angsten
Jezelf geloofwaardig presenteren
Mensen raken met je verhaal
De structuur van je verhaal
Inhoud begrijpelijk en beknopt maken

Lees meer

Adem & Spreken, 10 sessies van ongeveer 1 uur

Zou je meer rust in lijf willen? Veel mensen ademen hoog en gespannen. Een rustige buikademhaling helpt je om te ontspannen. Je kan beter contact maken met je gevoel en je uitstraling is rustiger. In deze lessenreeks leer je deze buikademhaling toe te passen in je dagelijks leven en in te zetten tijdens een spannend gesprek, of spreken in het openbaar.

We gaan kijken hoe je omgaat met spanning. Je krijgt huiswerkopdrachten mee. Op het werk en thuis kan je het geleerde direct oefenen en toepassen.

Naast ademhaling werken we aan:

Ontspannen en loskomen van stress.
Tijdens het spreken dicht bij jezelf blijven, in contact met je lijf en gevoel en niet alleen maar spreken vanuit ratio.
Je geloofwaardig te presenteren en mensen te raken met je verhaal.
Gronding, het vinden van jouw stevige basis.
Je zeker te voelen bij het presenteren, vergaderen en andere gesprekken.

Lees meer

Stemtechniek, 10 sessies van ongeveer 1 uur, op locatie of online mogelijk

Deze lessen zijn gericht om je stem effectief te gebruiken. Spreek jij met een aangenaam geluid? Spreek je op een manier die klopt bij de boodschap? Ingesleten manieren zijn hardnekkig. Wil je deze oude patronen veranderen, dan is het noodzakelijk om op regelmatige basis hiermee aan de slag te gaan.

Lees meer

Algemene voorwaarden Privacy Blogs Reviews Inschrijven Nieuwsbrief