Mirjam Lammertink bij flipover, cursus presenteren, cursus spreken in het openbaar

Presentatietraining

Spreken en spanning: twee dagen, maximaal 8 deelnemers

Heb je last van spanning als je spreekt in het openbaar? Slaap je de nacht voor je presentatie slecht? Dan is deze training wellicht iets voor jou! De meeste mensen vinden het in meer of mindere mate spannend om te spreken voor een groep. In deze training oefen je laagdrempelig het spreken in het openbaar.

Lees meer

Presenteren: twee dagen, maximaal 8 deelnemers

Je hebt kennis van zaken, maar kom je ook goed tot je recht? Straal je uit, waar je voor staat? Spreek je heldere taal, of is je woordkeuze nog wel eens te ingewikkeld. Deze training helpt je om goed te spreken in het openbaar.

Je leert tot de kern te komen, waardoor je minder langdradig zult zijn en je uhís weet te beperken. Je oefent het pitchen en leert hoe je een speech kan voorbereiden. Je krijgt tools hoe je de aandacht van het publiek kan vasthouden, je oefent met storytelling, spreken vanuit je hart, Je leert over timing, stiltes, dynamiek, uitstraling en duidelijk spreken. Ook ga je het nut van een rustige ademhaling ondervinden. Dit ga je vooral leren, door het zelf veel te doen. Na deze training kun je het geleerde in ieder volgend gesprek toepassen.

Lees meer

Spreken met impact: twee dagen, maximaal 8 deelnemers

Een speech is inspirerend als je iets van jezelf laat zien. We worden geraakt, als je verteld vanuit je hart. Bestaat jouw presentatie vooral uit opsommingen en theorieŽn, dan zullen de meeste mensen de inhoud grotendeels vergeten. Geef je publiek een verhaal en ze nemen je boodschap mee naar huis en naar het werk.

Wil jij anderen inspireren? Wil je je publiek tot denken zetten? Vertel een persoonlijk verhaal. Je kan een verhaal vertellen als inleiding voor een bespreking of informatieavond. Maar het verhaal kan ook op zichzelf staan. Bijvoorbeeld als aanloop naar het proosten op de nieuwe samenwerking, of de plannen voor het nieuwe jaar.

Lees meer

Terugkomdag

Een dag om alle vaardigheden weer op te frissen. Data in overleg. Vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden

Algemene voorwaarden Privacy Blogs Reviews Inschrijven Nieuwsbrief