Communicatietrainer, Presentatiecoach, Presentatiecoaching, Communicatiecoach, Spreekcoach

Coaching

Spreekcoaching, 1,5 uur per sessie, op locatie of online mogelijk

Bij deze coaching 1:1 krijg je hulp bij de presentatie van je speech, lezing, congres, lekenpraatje of ander belangrijk gesprek.

We werken aan:

• Verstaanbaar spreken
• Omgaan met onzekere gevoelens en angsten
• Jezelf geloofwaardig presenteren
• Mensen raken met je verhaal
• De structuur van je verhaal
• Inhoud begrijpelijk en beknopt maken

Hoe

In het eerste oriënterend gesprek luister ik naar de hulpvraag. Wat wil je leren? Waar zie je tegenop? Wat wil je bereiken? We bespreken je wensen en wederzijdse verwachtingen. Dit eerste contact is telefonisch. Vervolgens maken we een afspraak en gaan we aan de slag met je hulpvraag. Ik observeer wat mij het meeste opvalt in je speech of tijdens het spreken. Ik deel waar je volgens mij het meeste winst uit kan halen. Vervolgens gaan we dit trainen of aanpassen. We kunnen ook een filmpje maken van je speech of het gesprek en dit samen terugkijken. Op deze manier zorgen we dat je goed voorbereid bent en het spreken in het openbaar met vertrouwen tegemoet gaat.

Voor wie

Sprekers, managers, advocaten, bestuurders, leidinggevenden, woordvoerders, verkopers en dienstverleners. Het is voor iedereen die wil werken aan het spreken, presenteren, persoonlijke ontwikkeling en meer in contact wil komen met gevoel en lijf.

Mijn achtergrond in het kort

Ik heb veel geleerd van alle leerlingen die ik zangles heb gegeven. Ik ben gewend te kijken en te luisteren naar stem, houding en adem. Ik heb de opleiding jazz zang gedaan aan het conservatorium.
Ik heb me verdiept in energie, omgaan met gevoel, angsten, bewustwording wat contact met mensen met me doet. Dit heb ik ontwikkeld tijdens de opleiding 'Mens en intuïtie'.
Ik speech om de week bij Toastmasters International en heb opgetreden als zangeres.
Overige opleidingen en ervaringen zijn te lezen op Gevolgde opleidingen en ervaring.

Investering

€154,- (btw vrijgesteld) per sessie van 1,5 uur
€600,- (btw vrijgesteld) 3 sessies van 2 uur

Locatie

Spreken & Speechen, Beemster 22, 3825 KC, Amersfoort (Vathorst)

Aanmelden

Algemene voorwaarden Privacy Blogs Reviews Inschrijven Nieuwsbrief