Spreken als een pro

Uitgangspunten

Een eenvoudig praatje maken, een spannend gesprek voeren, of spreken voor een groep of publiek. Over spreken valt zoveel te zeggen! Spreken & Speechen staat voor helder en geloofwaardig communiceren en in contact zijn tijdens het spreken.

Helder zijn gaat over duidelijk zijn, verstaanbaar zijn en tot de kern komen. Dit kan gaan over volume, de techniek van het spreken, of over de structuur van je verhaal. Ook als je wollig taalgebruik hebt, langdradig bent, of alle zinnen aan elkaar plakt met uh’s, gaat dat ten koste van de helderheid.

Geloofwaardig communiceren gaat over authenticiteit. Je houding, stem en uitstraling klopt bij je boodschap. Maar ook dat je zegt waar het volgens jou écht om gaat. Het kunnen zeggen wat je op je hart hebt.

In contact zijn tijdens het spreken, gaat over verbinding. Niet alle contact is hetzelfde. De ene keer is je contact afstandelijk, een andere keer voel je een diepe verbinding. Je kan deze verbinding voelen in een één op één gesprek, in een groep, met je publiek en met jezelf.

Ik help je graag met helder, geloofwaardig en in contact spreken!

Algemene voorwaarden Privacy Blogs Reviews Inschrijven Nieuwsbrief